Minä

Olen Lohjalla 1966 syntynyt mies. Perheeseeni kuuluu vaimoni ja itseni lisäksi neljä lasta, joista vanhin, tyttö 25v ja toiseksi vanhin, poika 24v. ovat muuttaneet jo omilleen. Pojat 20v. ja 15v ovat vielä kotona.


Asumme Lohjalla, Muijala nimiessä kaupunginosassa, keskustasta n.8 km koilliseen.

Harrastan tietenkin tietokoneiden kanssa sähläystä, sekä poikien kanssa joskus käymme keilaamassa Lohjan neidonkeitaan keilahallissa. Kesäaikaan tulee myös jonkinverran käveltyä harjun ulkoilureiteillä. Lisäksi valokuvaan mielelläni kaikenlaista. Enemmän ehkä satunnaisesti, kuin harrastusmielessä. Nykyinen kamerani on Canon EOS500D ja siihen on kaksi objektiivia, 18-55 ja 50- 250.


Jonkinverran on tullut oleskeltua mökillämme Puumalan Hurissalossa, sinne on semmoinen sopiva 3,5- 4 tunnin ajomatka, tosin viimeksi kävimme syyslomaviikolla vuonna 2010. Nyt kun muutimme 2011 Helmikuussa Voudinpuiston asumalähiöstä tänne rauhalliseen omakotitaloon, Muijalaan, niin vapaa- aika menee melkeinpä talon kunnostus- ja pihatöissä. Aina löytyy jotain, joka voisi olla paremmin...


Olen näille sivuilleni laittanut kesäisiä ja talvisia kuvia, koska syksyisissä kuvissa ei mielestäni ole paljoa katseltavaa, lehdettömiä puita, harmaata maisemaa jne. enkä niitä ole juurikaan ottanut.


Tietokone Cowboy Talvinen Puumalan kirkonkylä Mökki Puumalan hurissalossa
Laskettekukeskus Tornimäki Mikkelissä Talviaamu Saimaan rannalla Tornimäen rinne
Takaisin pääsivulle